Welkom

Kamperen op  Na Kopci, wij kijken uit naar uw bezoek!

Slechts een moment scheidt u van het besluit om uw vakantie door te brengen op onze mooi gelegen camping. De midzomer vallei word al eeuwenlang bewaakt door het beeld van de heilige en is verweven door de stroom van de rivier Bystřička. Als u een plek zoek om te ontspannen of lekker actief te zijn, zijn  wij de ideale camping voor u! Ook kunt u bij ons terecht om verschillende evenementen te organiseren b.v: verjaardag, bruiloft etc.

Autocamp Na Kopci (de berg) , voorheen bekend als Jitrenka (morgen ster) , gelegen in de prachtige natuur van de hooglanden tussen de dorpen Vir en Bystrice nad Pernstejnem. Het bied de bezoekers niet alleen een prachtig landschap voor ontspanning, maar ook veel toeristische attracties. De omgeving bied vele  mogelijkheden voor liefhebbers van fietsen,mountainbiken en wandelen . De camping beschikt over een zwembad met pierenbad, speel, voetbal en volleybalveld. En vanzelf sprekend beschikken wij over gratis Wi-Fi

                                       

De camping is volledig uitgerust voor een plezierige vakantie in een tent; vouwwagen; caravan;camper en daarnaast hebben wij ook trekkershutten 2/4 persoons of appartementen. Er zijn heerlijke douches, wij hebben drinkwater over het hele gebied. En bij het hoofdgebouw waar onze bar/restaurant aan het heerlijk overdekte terras met open haard voor in de avonduurtjes ligt, kunt u genieten van een hapje en een drankje. Ontdek hoe u bij ons uw vakantie kunt beleven.